Strategische AI voorsprong creeëren met een gestructureerde aanpak

De kans dat je de afgelopen maanden hebt gehoord over AI, GPT’s, Generative AI & LLM’s lijkt ons groot.

AI ontwikkelt zich razendsnel en dat is behoorlijk overweldigend.

De afgelopen maanden hebben we met verschillende partijen ge-experimenteerd. We hebben een hands-on aanpak geformuleerd met als uitgangspunt de lean startup methodiek: we valideren aannames over wat AI in jouw organisatie kan betekenen. Dit doen we met zelfgebouwde technologie. We bouwen MVP’s (minimal viable products) die jij en je organisatie direct kunnen inzetten. 

Aannames

In een workshop van een uur zoeken we uit welke invalshoek je AI in zou willen zetten. Is dit bijvoorbeeld om bedrijfsprocessen te optimaliseren? Om klantfeedback te verzamelen? Of potentiele klanten over de streep te trekken?

Bij deze use case maken we een aantal aannames. De meest risicovolle gaan we testen.

Testvoorstel

Nadat we wat uitzoekwerk hebben gedaan ontvang je van ons een testvoorstel. Bijvoorbeeld voor een stukje software,  een prompt of een workshop. 

We stellen samen de testcriteria op: wanneer is de test geslaagd?

MVP

We bouwen de MVP en geven je de instructies hoe je deze kunt gebruiken. Je team gaat aan de slag om de oplossing te testen, bijvoorbeeld voor een periode van twee weken.

Meten en leren

Na de testperiode evalueren we aan de hand van de vraag in stap 2: is de test geslaagd? Werkte het product zoals verwacht. Op basis hiervan gaan we terug naar stap 2, of bouwen we verder aan een productie-waardige versie van de AI oplossing.

Nieuwsgierig wat we voor jouw organisatie kunnen? Vul het formulier hiernaast in, dan nemen we contact met je op.

Deze klanten gingen je voor