Mijn favoriete prototyping tools om een goede MVP te bouwen

Door de jaren heen hebben we een heleboel prototypes en ‘minimum viable products’ gebouwd voor klanten. Hieronder zie je een collectie van tools die we gebruiken.

Wij zijn enorme fans van WordPress. En wij niet alleen: het populaire CMS wordt in maar liefst 30% van alle websites wereldwijd gebruikt. Kortom: het is onze ideale tool voor websites met veel content: tekst, plaatjes en video’s.

Wij zijn enorme fan geworden van de landing-page bouwen Carrd.co. De oplossing kan precies genoeg om snel een mooie – en goed converterende – landingspagina te bouwen. Perfect!

De afgelopen jaren is WooCommerce – uitbreiding van WordPress – onze belangrijkste keuze geworden voor alles wat met e-commerce en betaalstraten geworden. Geweldige software en heel flexibel in allerlei richtingen.

Ionic is een lichtgewicht mobile development oplossing voor het prototypen van mobiele apps. Gebouwd op Angular en een hele rits aan Google cloud (Firebase) is dit een perfecte oplossing voor het maken van lichtgewicht apps.

Custom back-end? Met veel API koppelingen? Of wil je gewoon een oplossing waar in de toekomst genoeg development capaciteit voor is? Dan is Laravel echt jouw keuze. Wij houden van de goede documentatie en de snelheid van ontwikkeling, perfect voor MVPs.

Een e-mail tool? Jazeker! Mailerlite is perfect om je eerste 100 klanten op de hoogte te houden van je voortgang. Nog eenvoudiger en toegankelijker dan Mailchimp en met meer mogelijkheden dan je ooit zult gebruiken.