Inspiratiesessie Op de Koffie met AI

Wanneer: kies zelf een tijdstip in de kalender
Teamgrootte: 1 tm 40 
Niveau: beginners
Kosten: €399,- ex. btw

Boeken

Verken de wereld van AI met “Op de Koffie met AI”!

Ben je nieuwsgierig naar de fascinerende wereld van Artificial Intelligence (AI) en alles wat daarmee samenhangt? Dan nodigen we je graag uit voor “Op de Koffie met AI”! In een boeiende presentatie van 30 minuten nemen we je mee op een ontdekkingsreis door de mogelijkheden van AI, LLM, Midjourney en andere gerelateerde onderwerpen.

Tijdens deze unieke presentatie krijg je inzicht in de kracht en impact van AI in onze moderne samenleving. We laten zien hoe AI alomtegenwoordig is en invloed heeft op ons dagelijks leven, van slimme assistenten tot geavanceerde medische toepassingen. Ontdek hoe AI bedrijven transformeert en de manier waarop we werken en zaken doen verandert.

Onze ervaren sprekers delen de laatste ontwikkelingen op het gebied van AI en introduceren je in de fascinerende concepten achter LLM, Midjourney en andere opwindende technologieën. Ontdek hoe AI kan helpen bij het oplossen van complexe problemen, het stimuleren van innovatie en het creëren van nieuwe mogelijkheden in diverse sectoren.

“Op de Koffie met AI” is geschikt voor professionals die hun begrip van AI willen vergroten, ondernemers die de potentie van AI willen verkennen, en iedereen die nieuwsgierig is naar deze opkomende technologie. Mis deze leerzame en inspirerende ervaring niet!

Schrijf je vandaag nog in voor onze presentatie en ontdek de boeiende wereld van AI!