Projecten in 2018

Dit is een – niet volledig – overzicht van projecten waar ik in 2018 aan heb gewerkt.

Dagblad van het Noorden: mijn-omgeving zelfservice-tool

Zelf vakanties- verhuizingen en bezorgklachten doorgeven zorgt er voor dat het Klant Contact Centrum binnen opdrachtgever NDC minder belast wordt én zorgt uiteraard voor een betere klant-ervaring.

Voor dit projecten zorgde ik dat er een aantal dingen samenkwamen op het gebied van frontend- en backend development in de rol van product owner.

Dagblad van het Noorden: nieuwe nieuwsapp

De nieuwsapp van Dagblad van het Noorden en LC was nodig aan vernieuwing toe. In dit project hebben we de product-owner(s) gecoached om iedere sprint effectief te maken en zodoende tot een sterk eerste eindproduct te komen.

Vakantiehuisvlieland.nl

Drie luxe vakantiehuizen voor grote families en gezinnen op één van de mooiste waddeneilanden.

Voor deze klus bouwden we een gehele nieuwe website, inclusief verhaal – geleverd door Buenaparte – en een boekingsmodule.

Ook sleutelden we aan de (social media) marketing zodat er direct meer boekingsaanvragen binnen kwamen.

Superbuddy

Het groeiteam van Albert Heijn werkte samen met startup Superbuddy om het product uit te rollen in Den Haag. Hiervoor was een marketing actie bedacht en mochten wij met frontend development ondersteunen bij de landingspagina’s voor desktop en mobiel.

Makerstreet / LeasePlan

We mochten LeasePlan helpen bij de project-initiatie voor een geheel nieuw merk in de LeasePlan familie: Carnext. Hier hebben we een aantal dagen gesleuteld aan de eerste aanvliegroute voor de lancering van het merk in januari 2018.

Projecten in 2017