Projecten in 2018

 

Dagblad van het Noorden: mijn-omgeving zelfservice-tool

Zelf verhuizingen, vakanties en bezorgklachten doorgeven zorgt er voor dat het Klant Contact Centrum binnen opdrachtgever NDC minder belast wordt én zorgt uiteraard voor een betere klant-ervaring.

Voor dit project zorgde ik als product owner voor een goede samenwerking op het gebied van frontend- en backend development.

Dagblad van het Noorden: nieuwe nieuwsapp

De nieuwsapp van Dagblad van het Noorden en LC was aan vernieuwing toe. In dit project heb ik de product-owner(s) gecoached om iedere sprint effectief te maken en zodoende tot een sterk eindproduct te komen.

Vakantiehuisvlieland.nl

Drie luxe vakantiehuizen voor grote families en gezinnen op het mooie Waddeneiland Vlieland.

Voor deze klus bouwde ik een geheel nieuwe website, inclusief verhaal – geleverd door Buenaparte – en een boekingsmodule.

Ook sleutelde ik aan de (social media) marketing zodat er direct meer boekingsaanvragen binnen kwamen.

Superbuddy

Superbuddy is een startup die zich richt op het snel laten bezorgen van boodschappen. Het groeiteam van Albert Heijn werkte samen met Superbuddy om het product uit te rollen in Den Haag. Hiervoor was een marketing actie bedacht en mocht ik met frontend development ondersteunen bij de landingspagina’s voor desktop en mobiel.

Makerstreet / LeasePlan

LeasePlan had hulp nodig bij de start van een project voor een geheel nieuw merk in de LeasePlan familie: Carnext. Ik heb een aantal dagen gesleuteld aan de eerste aanvliegroute voor de lancering van het merk in januari 2018.

Projecten in 2017