Team

Door de jaren heen heb ik met een heleboel toffe mensen mogen werken. Deze heb ik allemaal op de teampagina gezet.

Jos van Essen

Product manager

Als digitaal-enthousiast en nieuwsgierig naar alles wat nieuw is ontdekt Jos de wereld. Daarbij wordt ie geholpen met opdrachtgevers die sneller, beter en mooier willen. Idealiter met een fijn proces. De afgelopen jaren heb ik veel in online media gewerkt, onder andere voor Mediahuis en Follow The Money.

Ook heb ik gewerkt aan eigen projecten zoals Doc Doc en AI projecten.

Jan van der Ven

Interim, CTO, PhD, scrum/agile, Python

Jan is een software man. Hij houdt er van om software te bouwen, maar nog meer om te zien en te meten hoe zijn software wordt gebruikt. Met zijn academische achtergrond en ervaring als software ontwikkelaar, kan hij meedenken bij de meeste onderdelen van software ontwikkeling: business models, (klein maken van) requirements, software architectuur, of ontwikkeling en deployment. Hij is allergisch voor efficiëntie, en werkt graag in een team.

De afgelopen tijd heeft hij veel aan productontwikkeling, onderwijs en advisering gedaan. Heb je een project waarbij je niet zeker bent over je architectuur keuzes? Weet je niet precies hoe je moet starten met een goed idee wat je hebt? Heb je ondersteuning nodig in de ontwikkeling van een product? Heb je hulp nodig bij het opzetten en draaien van je CI/CD? Jan help graag mee.